Barske stolice od visoko kvalitetnih materijala
Barske stolice vrhunske kvalitete po najboljim cijenama od minimalističkog do industrijskog dizajna

Šankovi su sve popularniji dodatak kuhinjama te su uz njih barske stolice neizostavan dio, odaberite barsku stolicu jednostavnih linija ili barsku stolicu koja je presvučena tkaninom i izgleda kao udobna fotelja. Sigurni smo da će ih cijela obitelj obožavati i provoditi vrijeme objedujući, družeći se ili odrađujući zadaće i poslovne zadatke!

Odabir idealne visoke stolice

Provjerite visinu šanka ili visokog stola za koji želite kupiti stolice. Nakon toga provjerite visinu stolice, najčešće dolaze u standardiziranim dimenzijama, no ovisno o proizvođaču visina može varirati. Odaberite model koji će odgovarati prostoru ali i funkciji. Visoke stolice dolaze na tri ili četiri noge, a mogu imati i mehanizam za podizanje. Dolaze u obliku bez naslona, ali i naslonom i rukohvatom ili u obliku fotelje na visokim nogama.

Barske stolice u kućanstvu

Koji trend ste iskoristili u uređenju kuhinje? Je li vaša kuhinja inspirirana barn house stilom, minimalističkim ili modernim? Barske stolice su u kuhinji omiljeno mjesto cijele obitelji. Odaberite barske stolice koje će u potpunosti odgovarati stilu uređenja. U našem webshopu možete pronaći masivne barske stolice od tikovine ili drveta manga nepravilnih linija odgovarat će minimalističkim kuhinjama koje imaju bijele i drvene plohe. Rustikalne kuhinje savršeno se upotpunjuju stolicama od obrađenog drveta koje nije u potpunosti pravilno te izgleda prirodno. Visoke stolice od obnovljenog tamnog drveta uklapaju se u elegantne kuhinje. Želite li u domu stvoriti ugodan kutak za ispijanje kave, odaberite kafe aparat, napravite mali šank i dodajte mu dvije visoke barske stolice!

Potražite idealne barske stolice za privatni ili poslovni prostor u webshopu! U ponudi imamo preko 800 modela za sve vaše potrebe!

Barske stolice u uredskim prostorima

Uredski prostori u kojima se nalaze visoki stolovi i barske stolice izgledaju moderno i otvoreno. Odaberite barske stolice koje su kombinacija kromiranog metala i tkanine s mehanizmom za podizanje. Izgledaju moderno i elegantno te dolaze u nizu boja i mogućnosti. Stabilno dno stolice omogućiti će rad na računalu, ispijanje kave ili sastanak bez razmišljanja o tome kako jednostavno manevrirati na stolici. Želite li dio prostora u uredu urediti u otkačenom modernom stilu koji će biti prostor za opuštanje, odaberite visoke stolice koje su presvučene kožom u nekoliko boja. U moderne prostore odlično će se uklopiti i jednostavne plastične stolice koje dolaze u cijeloj paleti boja.

Visoke stolice će prostor u kojem se nalaze učiniti većim i prostranijim, one su uvijek zanimljiv dodatak prostoru i ekvivalent ugodnoj mekoj fotelji u dnevnom boravku, svi žele sjediti na njima.

Provjerite našu široku ponudu visokih stolica svih tipova i različitih materijala koje vam omogućuju odabir idealne visoke stolice za sve vaše potrebe!

Izvor fotografije: freepik.com