Bazeni za savršene ljetne dane!

Bazeni su idealan dodatak svakom dvorištu, terasi ili balkonu. Vruće ljetne dane najbolje je provesti uz bazen koji najmlađima, ali i ostatku obitelji pruža sate zabave i opuštanja.

ALCATRAZ.hr u svojoj ponudi ima široki raspon bazena. Oni su različitih veličina koji vam omogućuju da pronađete onaj koji će savršeno odgovarati vašoj obitelji po veličini, zapremnini i dizajnu.

Dječji bazeni – dječji bazen je po svojoj veličini, dubini i dodacima drugačiji od bazena za cijelu obitelj. Od prvog bazena koji je malih dimenzija te dolazi s ugrađenim krovićem za obranu od sunca do bazena koji u sebi imaju tobogan te druge dodatke koji osiguravaju sate zabave.

Bazeni za cijelu obitelj – osim što su većih dimenzija, dublji su i imaju različite konstrukcije. Možete pronaći bazen koji je u potpunosti na napuhavanje ili bazen koji dolazi s metalnom konstrukcijom koji se jednostavno postavlja. Želite li bazen koji je visok, odnosno ima dubinu uz njega svakako odaberite jedan od modela bazenskih ljestvi koji u potpunosti odgovaraju Best Way bazenima.

ALCATRAZ.hr Vam donosi BestWay te Intex bazene i opremu – BestWay i  Intex su renomirani svjetski proizvođači bazena koji su poznati po svojoj visokoj kvaliteti i izdržljivosti te trajnosti koju vam jamče kroz godine. Ne morate brinuti za kvalitetu, trajnost i sigurnost bazena. Uz pravilno korištenje i održavanje te pohranu, bazen će vam trajati godinama.

Želite li bazen vodećeg svjetskog proizvođača bazena provjerite našu ponudu!

Želite kupiti bazen no niste sigurni kako ga održati čistim i sigurnim za kupanje cijelo ljeto bez da često mijenjate vodu što nije učinkovito niti jednostavno za napraviti? U ALCATRAZ.hr ponudi možete pronaći kompletnu opremu za održavanje bazena. Napunite ga na početku ljeta, pravilno ga održavajte uz pomoć usisavača, setova za filtriranje i čišćenje i vaš bazen će u svakom trenutku biti spreman za upotrebu.

Dodatna oprema za čišćenje, održavanje i grijanje bazena uključuje:
• Crijeva za bazen
• Crpke s pješčanim filterom
• Sustavi za održavanje slane vode
• Usisavači za bazen
• Automatski i ručni čistači bazena
• Setovi za čišćenje bazena
• Električne pumpe
• Solarne navlake
• Standardne navlake
• Bazenska kupola

Ovisno o modelu i veličini bazena koji želite kupiti uz njega možete kupiti i dodatnu opremu. Opremu za čišćenje i održavanje kvalitete vode te navlaku za bazen koja će osigurati da voda nakon čišćenja i kupanja ostane čista. Bez peludi, pijeska, lišća i drugih čestica iz zraka koje onečišćuju vodu. Ako niste sigurni koji model pumpe ili čistača odgovara vašem bazenu, slobodno nas kontaktirajte te će vas naši asistenti kontaktirati u najkraćem roku s optimalnim rješenjem za vaše potrebe.

Madraci na napuhavanje su idealan dodatak ljetnoj zabavi za djecu. Tražite li popularni luftić u obliku emojia, sladoleda, pizze i najpopularnijeg jednoroga pronaći ćete ih u našem webshopu. Animirani likovi, životinje ali i moderni madraci na napuhavanje koje će teenageri obožavati za popularne igru pool pong.
Ne znate kako odabrati bazen koji će odgovarati vašem prostoru?

Uz svaki bazen iz naše ponude su napisane točne dimenzije te kapacitet koji će vam omogućiti da pronađete idealno mjesto za bazen te na jednostavan način naručite savršen ljetni dodatak za cijelu obitelj!

Pogledaj ponudu!

Izvor fotografije: freepik.com