Chesterfield namještaj

Chesterfield namještaj vrhunske kvalitete i britanskog dizajna je sinonim za eleganciju i stil u uređenju interijera.

Chesterfield je poznati smjer u stilu izrade namještaja koji datira od 1780. godina. Dizajn je postao prepoznatljiv po dijamantnom uzorku izrađenim na površini namještaja uz pomoć kožom presvučenih nitni. Originalni chesterfield komadi namještaja presvučeni su isključivo visoko kvalitetnom kožom u tamnim nijansama smeđe, crvene, plave, zelene…

Najpoznatiji komad namještaja je chesterfield sofa, upravo ona je komad namještaja s kojim je pokrenut ovakav stil izrade. Lord Philip Stanhope je za svoje potrebe naručio izradu sofe koja je ostala u svom originalnom i prepoznatljivom obliku do danas.

Chesterfield namještaj dio povijesti u modernim interijerima

Osim prepoznatljivog dijamantnog uzorka, chesterfield namještaj je nešto niži od standardnog namještaja kao i naslon za leđa koji je spušten. Nasloni za ruke su potpuno zaobljeni te čine još jednu od prepoznatljivih karakteristika ovog dizajna. Nakon sofe, počele su se izrađivati i fotelje, stolice te otomani, stolovi i drugi komadi namještaja čija je glavna odlika kožom presvučena površina poznatog dijamantnog uzorka.

Engleski proizvođači namještaja su u izradi chesterfield namještaja zadržali visoke standarde koji su temelj ovog stila. Okviri od punog drveta, punjenje od kvalitetne pjene te vrhunska koža kojom se presvuče svaki komad namještaja. Posljednjih godina proizvođači uvode i opcije od kvalitetne eko-kože kako bi potaknuli održivost,

Niste sigurni kako uklopiti chesterfield namještaj u vaš interijer? Neovisno o tome jeste li odabrali trosjed, dvosjed, fotelju, stolice i stol sigurni smo kako će postati jedan od glavnih detalja u prostoru. Chesterfield namještaj je idealan za otmjene poslovne prostore, ali i domove u kojima želite elegantan dizajn. Želite li uklopiti chesterfield u vaš stil uređenja, odaberite jedan komad koji će u prostor unijeti muževnu energiju, ako želite postići eklektičnost odaberite modele odvažnijeg dizajna u čijoj je izradi korištena koža koja svojom bojom odskače od uobičajenih neutralnih boja koje se inače koriste.

Britanski namještaj u ponudi ALCATRAZ.hr webshopa!

U našoj ponudi možete pronaći chesterfield namještaj klasičnog dizajna i vrhunske kvalitete. Namještaj možete pronaći u nekoliko različitih varijanti, od prave kože, umjetne kože ali i baršunastih materijala. Želite li nešto drugačije odaberite srebrnu, bijelu, ružičastu ili svijetlo zelenu boju. Dok su one klasične standardni dio ponude.

Neovisno o tome koji komad namještaja tražite, sigurni smo da ćete ga pronaći na našem webshopu, pogledajte chesterfield komade namještaja:

  • Kutne garniture
  • Trosjedi i dvosjedi
  • Kauči na razvlačenje
  • Sofe
  • Fotelje i taburei
  • Barske stolice
  • Blagovaonske stolice

Želite li elegantnu blagovaonu, moderno uređenu kuhinju s barom? Možda želite centralni komad namještaja u dnevnom boravku koji će svi primijetiti? Ili želite svoj kutak u koji ćete postaviti fotelju s tabureom? Chesterfield namještaj je idealan odabir u svakom trenutku i za svaki prostor. Jednostavno će se uklopiti u svaki dizajn interijera ako obratite pažnju na veličinu namještaja i boje u prostoru.

Birajte namještaj koji će svojom kvalitetom i dizajnom učiniti vaš prostor ugodnim, lijepim te vam osigurati trajnost. Pogledajte chesterfield komade namještaja u našoj ponudi. Detaljan opis svakog komada namještaja omogućit će vam pregled korištenih materijala u izradi, veličine i dimenzije svakog pojedinog dijela namještaja ali i dodatne mogućnosti kao što su pomični nasloni, mogućnost razvlačenja…