Izrada namještaja po mjeri od kvalitetnih materijala
Izrada namještaja po mjeri

Izrada namještaja po mjeri je idealan odabir za svakoga tko zna što želi kako bi osigurao visoku kvalitetu materijala i dizajn koji će odgovarati svim vašim potrebama. Industrijski dizajn je već nekoliko godina popularan i u samom vrhu na tržištu namještaja. Želite li namještaj koji će se uklopiti u svaki interijer pogledajte našu Dreams-Creation liniju namještaja.

Industrijski dizajn

Industrijski stil odlikuju ravne linije iskorištene u raznim pravilnim i nepravilnim plohama s ciljem prikaza osnovnog oblika komada namještaja. Svaki element namještaja u industrijskom stilu ”ogoljuje se” kako bi se prikazala glavna struktura elementa izrađena od čelika i drveta. Želite li uklopiti industrijski stil u interijer iskoristite ”manjak boje”. Odaberite crnu ili bijelu boju koja se nalazi na komadu namještaja i u toj boji prilagodite druge elemente u prostoru kako bi stvorili moderan i elegantan izgled. Ako želite postići minimalistički ili klasičan stil, uzorku i boji drveta na komadu namještaja industrijskog dizajna prilagodite ostale elemente u prostoru. Dodatkom bijele boje i drvenih detalja povezat ćete elemente i prostor učiniti prozračnim.

Industrijski namještaj na ALCATRAZ.hr webshop-u

Industrijski dizajn je jedan od najtraženijih na našoj web stranici. Pogledajte našu ponudu namještaja, dekorativnih elemenata i rasvjetnih tijela koji se nalaze u ponudi. Sigurni smo da ćete pronaći visoko kvalitetne elemente koji će se uklopiti u uređenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora. Osim jednostavnosti strukture industrijski dizajn donosi i različite detalje koji mogu osvježiti svaki prostor.

Potražite industrijske komade namještaja na ALCATRAZ.hr webshopu!

Dreams-Creation linija namještaja po mjeri

Dreams-Creation namještaj po mjeri nastao je s ciljem izrade namještaj po željama naših klijenata. Korištenjem visoko kvalitetnog masivnog hrasta i čeličnih cijevi te profila postižemo vrhunsku kvalitetu konačnog proizvoda. Naša linija Dreams-Creation namještaja uključuje: uredske stolove, blagovaonske stolove i male stoliće za dnevni boravak (coffee table stolovi). Uz to u ponudi se nalaze i komode te kreveti u industrijskom stilu. Naša linija je nastala kao odgovor na potražnju za visoko kvalitetnim proizvodima industrijskog stila koji će upotpuniti našu ponudu stolnih lampi izrađenih u steampunk stilu koji se savršeno uklapa s industrijskim stilom.

Dreams-Creation namještaj po mjeri za svakog klijenta koji želi besprijekoran prostor!

Inspiracija za izradu Dreams-Creation linije

Kombinacijom akromatske – crne i bijele uz pravilne plohe koje smo konstruiranjem postavili u nepravilna geometrijska tijela stvorili smo namještaj koji će zadovoljiti svakog zaljubljenika u dizajn interijera. Našim stolovima i drugim namještajem željeli smo postići elegantan ali i moderan stil. Koji će se ovisno o dizajnu interijera uklopiti u svaki prostor. Pravilnim kombiniranjem boja i uzoraka na drugim komadima namještaja industrijski stil može se prilagoditi svakom interijeru bez da on postane pretjerano eklektičan.

Industrijski komadi namještaja Dreams-Creation u sebi posjeduju konkretnu strukturu. Ona podsjeća na umjetničko djelo koje može samostalno stajati u prostoru bez da djeluju teško. Ovisno o kutu gledanja, svaki od komada namještaja može izgledati kao centralni element prostora koji unosi prozračnost i prostranost.

Izrada namještaja po mjeri u Dreams-Creation liniji donosi vam namještaj koji je pomno dizajniran kako bi bio visoko funkcionalan, prostorno učinkovit te dizajnerski osmišljen kako bi odgovarao zahtjevima svakog klijenta, veličini svakog prostora i svakom stilu uređenja.