Masažni stolovi i masažne fotelje ALCATRAZ.hr web shop

Masažni stolovi i masažne fotelje vas u trenutku asociraju na odmor i opuštanje? Priuštite si trenutke opuštanja u vlastitom domu uz naše kvalitetne masažne fotelje na struju koje će odgovarati svakom uredu, dnevnom boravku ili kutku za čitanje.

Masažne fotelje su idealan dodatak svakodnevici ako se želite opustiti nakon napornog radnog dana ili kao dodatak terapiji zbog određenih zdravstvenih problema. Masažne fotelje više nisu predimenzionirani komadi namještaja. U našem web shopu možete pronaći nekoliko različitih oblika masažnih fotelja i različite boje te uzorke.

Niste sigurni da je masažna fotelja pravi odabir za vas?

Prednosti masažne fotelje:

• povećava gustoću kostiju
• stimulira stvaranje mišićne mase
• poboljšava cirkulaciju
• smanjuje bolove u zglobovima
• smanjuje bolove u leđima
• ublažava stres
• potiče pravilan rad metabolizma i probave

Masažne fotelje – ALCATRAZ.hr web shop

Želite masažnu fotelju no ne želite ogroman komad namještaja koji neće odgovarati stilu, dizajnu i bojama vašeg interijera? U našem web shopu možete pronaći široki raspon stilova, boja i uzoraka masažnih fotelja koji će se uklopiti u svaki prostor. Želite li pravu mušku, crnu kožnu masivnu masažnu fotelju ili želite dizajnersku fotelju koja će se bojom i dizajnom uklopiti u dnevni boravak u skandinavskom stilu? U ALCATRAZ.hr web shopu ćete pronaći obje!

Ponuda masažnih fotelja

Masažni stolovi i masažne fotelje – najbolje cijene i brza dostava – ALCATRAZ.hr web shop

Masažni stolovi

Tražite li nove kvalitetne masažne stolove za novi salon koji uređujete, apartmane ili prenosivi masažnih stol kako bi mogli bez problema doći do lokacije na kojoj se klijent nalazi? Pogledajte našu ponudu kvalitetnih masažnih stolova. U našoj ponudi možete pronaći drvene i aluminijske masažne stolove koji su predviđeni za salone ili višedijelne sklopive masažne stolove koji su specifičnih dimenzija i težine kako bi vam ih bilo jednostavno transportirati.

Vrste masažnih stolova:

standardni masažni stolovi – drveni/aluminijski masažni stolovi koji nisu namijenjeni za transport već za postavljanje u interijeru. Dolaze u nekoliko različitih zona i s različitim dodacima kao što su jastučići, prostirke i dodatni stolac.

sklopivi masažni stolovi (prenosivi) – masažni stolovi koji su zbog načina izrade puno manje težine te ih je jednostavno sklopiti i prenositi prema potrebi. Zbog svoje konstrukcije su izdržljivi na česti transport i sklapanje.

masažni stolovi sa zonama – zonski masažni stolovi su odličan odabir za osobe koje imaju potrebu za nekoliko različitih pozicija (od ležećeg do sjedećeg) prilikom terapije klijenta. U ponudi imamo stolove s više zona, od jedne do četiri zone koje omogućuju različite terapijske pristupe.

dodaci za masažne stolove (stolci, jastučići, prostirke) – medicinski jastučići i prostirke omogućuju dodatan komfor klijentu prilikom terapije. Pojedini stolovi dolaze uz masažne stolce koji će vam olakšati rad s klijentom te pružiti trenutke odmora.

Ponuda masažnih stolova

ALCATRAZ.hr web shop – Masažni stolovi i masažne fotelje

Želite li urediti salon, kutak za opuštanje ili apartmane tako da budu ugodni, stilski uređeni i odražavaju kvalitetu te stil potražite sve na jednom mjestu u našem web shopu! Široki raspon boja, materijala i stilova omogućit će vam da pronađete masažni stol ili masažnu fotelju koja će se u potpunosti uklopiti u vaš prostor te neće izgledati kao dodatak koji ne odgovara prostoru.