Uredite svoj dom ili ured našim božićnim dekoracijama

Božićni ukrasi su nešto čemu nitko od nas ne može odoljeti zar ne? Ako ste u potrazi za novogodišnjom dekoracijom, želite upotpuniti stare zalihe ili tražite inspiraciju pogledajte što smo vam pripremili ove godine! U ALCATRAZ.hr ponudi možete pronaći sve od klasičnih kuglica za bor do božićnih napuhanaca koji će vas podsjetiti na vaše omiljene američke filmove!

Jeste li već krenuli u potragu za božićnim dekoracijama? U našem webshopu možete pronaći sve što vam je potrebno za božićni ugođaj, od kuglica do napuhanaca od deset metara visine. Pronađite sve na jednom mjestu, naručite kroz nekoliko klikova i vaša božićna dostava će u rekordnom roku biti na vašem kućnom pragu!

Idealan bor – naopaki bor ili bor u boji?

Pravi bor je teško pronaći, zar ne? Odaberite jedan od kvalitetnih umjetnih borova iz naše ponude. Nudimo vam široku ponudu klasičnih umjetnih borova, ali i modernih umjetnih borova u crnoj srebrnoj, zlatnoj, bijeloj, ružičastoj, plavoj boji… Zanima vas imamo li još neku boju? Provjerite našu ponudu. Svi borovi iz naše ponude mogu se pronaći u dimenzijama od 150cm do 240 cm, također imamo uske modele umjetnih borova koji su idealni za manje prostore. Želite li bor za poslovni prostor, odaberite umjetni bor koji je već uređen LED lampicama i kuglicama. Vi ga morate samo raspakirati kada dođe dostava!

Želite li nešto zaista posebno, naručite naopaki bor! Sigurni smo da će se svi oduševiti kada ga vide.

Božić kao u filmu – božićni napuhanci!

Ove godine se želite u potpunosti prepustiti božićnom duhu? Oduvijek ste maštali o zimskom dvorištu kao iz američkih filmova? Ogromni snjegović, Djed Mraz, božićne saonice, Rudolf i drugi božićni motivi u XXL dimenzijama čekaju na vas! U našoj ponudi možete pronaći božićne napuhance koji se jednostavno napuhuju i montiraju. Uz ugrađeni ventilator napušite ih za svega nekoliko minuta. Potražite idealnog napuhanca za vas od jednog do čak deset metara visine. Napuhanci imaju ugrađeno LED svjetlo što ih čini vidljivima i u mraku. Jednostavno ih napušite i zabava može početi.

Želite li se istaknuti ovog Božića, u svoje dvorište postavite napuhanca Djeda Mraza na motociklu!

Božićni ukrasi na klik od vas na ALCATRAZ.hr webshopu!

Božićne kuglice i lampice

Ako ste pak ljubitelji klasičnih božićnih dekoracija u našoj ponudi možete pronaći široki raspon lampica i kuglica u različitim veličinama, bojama i uzorcima. U našoj ponudi pronađite setove koji u sebi sadrže od 50 do 150 kuglica. Ovaj Božić je vrijeme za novu boju na vašem boru, koju ćete odabrati? Uz naše setove jednostavno promijenite božićni ugođaj sa samo jednim setom božićnih dekoracija.

Božićni LED ukrasi

Sigurni smo da ne možete odoljeti vanjskim figurama od LED lampica. Želite li soba sa saonicama, božićno drvce ili neki drugi ukras? Neovisno o motivu koji odaberete, ukras od lampica koji će zasjati pred vašom kućom je uvijek rado viđen klasik s kojim ne možete pogriješiti prilikom blagdanskog uređenja prostora. Uz LED dekorativne figure odaberite i dovoljno dug set lampica za uređenje cijele kuće.
Ponuda božićnih lampica
Spremni dočekajte najljepše doba u godini!