Izdvojeno
Kamasutra Kocka 41,99 kn
Prenosivi Ventilator 33,32 kn34,51 kn

3 u 1 Sit Cool | Sklopiva Stolica, Termalna Troba i Ruksak

Na zalihi

Šifra:BBH1000118

186,15 kn

Na zalihi

Usporedi

Kupite 3 u 1 Sit Cool | Sklopivu Stolicu, Termalnu Torbu i Ruksak po najboljoj cijeni. Kada ležite na plaži, često čujete povike ‘jedno pivo, 10 kn!’ I tako uzastopce… ali ste previše opušteni da biste uzeli novce i kupili piće. A kada prodavač ode, vi umirete od žeđi, al sada je prekasno da biste naručili piće. Tada se osvrnete oko sebe i vidite grupu ljudi s prijenosnim frižiderom i poludite od ljubomore. I kažete sebi: ‘Sljedeći put ću biti spreman!’ 

Sada vam u pomoć dolazi naš online shop sa svojim posljednjim uređajima. Predstavljamo vam 3 u 1 Sit Cool3 u 1 Sit Cool je moderna sklopiva stolica, koju možete koristiti i kao termalno torbu i ruksak. 3 u 1 Sit Cool je idealno rješenje za kampiranje, odlazak na plažu, izlete, bazen, itd. 

3 u 1 Sit Cool ima metalnu strukturu s obloženim sjedalom. 3 u 1 Sit Cool pruža vam vrhunski osjećaj ugode, a pritom zauzima malo prostora. Veličina 3 u 1 Sit Cool je 40 cm.

Termalna torba-frižider vam dozvoljava da limenke ostanu hladne satima. 3 u 1 Sit Cool ima dovoljno mjesta za nošenje 18 limenki pića ili boce od 1.5L/2 L. Osim toga, ruksak ima dva džepa u kojima možete držati kartice i novac ili neke uređaje, poput mobitela, tableta ili časopisa. 

Nošenje 3 u 1 Sit Cool je jednostavno. 3 u 1 Sit Cool se može koristiti kao ruksak3 u 1 Sit Cool ima dvije obložene ručke, tako da ruksak možete nositi na leđima te malu ručku, ako želite torbu nositi u ruci.

Maksimalna nosivost cca: 100kg.

                                             

Težina 1.93 kg
Dimenzije 6 × 37.5 × 50 cm
Dostava

Back to Top