Izdvojeno
Chesterfield namještaj u dnevnoj sobi: Luksuzne sofe i fotelje sa prepoznatljivim dizajnom dugmadi i duboko prošivenim uzorkom
Chesterfield Harris Tweed 2-Sjedišta Trosjed Bletilla 3.106,00 
Chesterfield namještaj u dnevnoj sobi: Luksuzne sofe i fotelje sa prepoznatljivim dizajnom dugmadi i duboko prošivenim uzorkom
Chesterfield Harris Tweed Geranium 3-Sjedišta Trosjed 3.526,00 

Chesterfield Harris Tweed Hollyhock Patchwork 2-Sjedišta Dvosjed

Raspoloživo

Šifra:CH20230239

3.316,00 

Usporedi

***POSJETITE NAŠ SHOWROOM I UVJERITE SE U ENGLESKU KVALITETU***

Chesterfield Harris Tweed dvosjed Bletilla dvosjed prekriven Tweed vunom i Cerato kožom

Ova kombinacija Harris Tweed vune i Cerato kože obrađena u Chesterfield dvosjedu rezultira čudesnim izgledom.

Bletilla je elegantan i manje robustan Chesterfield dvosjed dvosjed. Idealno je za manje prostore. Udobnost sjedenja je savršena, čak i za niže osobe. Chesterfield Harris Tweed Bletilla dvosjed ima lijepo završene detalje.

Koristimo samo originalni Tweed materijal s Orb kvalitetnom markicom za Harris Tweed kolekciju. To je utisnuto na tkaninu od strane pravnog odjela Harris Tweed udruženja.

Tweed je prvo obojan, zatim obrađen na poseban način i zatim ručno tkan. Ovaj luksuzni Tweed je 100% izrađen od čiste nove vune i poznat je po svojoj ugodnoj toplini, prozračnosti i dugotrajnosti.

Dobit ćete Certifikat autentičnosti na certificiranom papiru s Chesterfield Bletilla dvosjedom dvosjedom. Ovaj Chesterfield certifikat uključuje proizvodni broj s pečatom i žigom.

Certifikat je usko povezan s uvjetima prijenosnog jamstva House of Chesterfield. Prijenosno jamstvo na prodaju je ekskluzivno na tržištu namještaja i pruža ga samo House of Chesterfield na svim svojim Chesterfieldima.

Prilažemo 3-godišnje jamstvo na kožu i Tweed vunu na svakom Chesterfield Harris Tweed namještaju, kao i 12-godišnje jamstvo na okvir.

Tehničke specifikacije

Brend: Chesterfield
Model: Bletilla
Materijal: Goveđa koža i Tweed vuna
Dimenzije: Š: 175 cm, V: 75 cm, D: 90 cm
Vrijeme proizvodnje: 6 – 10 tjedana

POSJETITE NAŠ SHOWROOM I UVJERITE SE U ENGLESKU KVALITETU
Veliki izbor uzaraka prave kože i drva. Svaki komad posjeduje originalni certifikat za Chesterfield namještaj koji jamči da je Vaš komad proizveden prema najvišim standardima, koristeći samo najkvalitetnije materijale i tradicionalne tehnike izrade. Ovaj certifikat potvrđuje autentičnost Chesterfield brenda te jamči da ste dobili pravi Chesterfield komad, a ne repliku ili kopiju.

Brand

Kolekcija

EAN

Možda će vam se također svidjeti…

Back to Top
Iskoristite 3,00 € popusta!
Upiši se na ALCATRAZ.hr Newsletter i primi kupon kod u vrijednosti 3,00 €. Kupon kod ćeš primiti nakon potvrde upisa.

* uz minimalnu potrošnju od 80,00 €

* kupon vrijedi 30 dana

Ne propustite naše promocije!

    POŠALJI