Klarstein Wonderwall 360 Smart infracrvena grijalica, Bijela 190,30  (1.433,82 kn)
Klarstein Tokyo 4 navijač satova, Crna 236,50  (1.781,91 kn)

Klarstein Norderney konvektor, Crna

Na zalihi

Šifra:ES10032787

182,60  (1.375,80 kn)

Na zalihi

Usporedi

Crna elegancija za ugodni osjećaj topline, za one koji se osjećaju najugodnije u papučama i pidžami. Konvekcijska grijalica Klarstein Norderney će se pobrinuti za ravnomjernu raspodjelu topline u prostorijama veličine 20 m² / 40 m³. Posredstvom dvije razine grijanja, grijalica Klarstein kapaciteta 1000 W zagrijava prostor u rasponu od 15-35 ° C. Osim toga, grijač od nehrđajućeg čelika ima mnoge prednosti: karakterizira ga brzo, ekspresno zagrijavanje i dugi vijek trajanja. Zahvaljujući senzoru temperature, termostat precizno (u stupanj) održava potrebnu temperaturu. Detektor mraza štiti prostor od smrzavanja tako da ne dopušta temperaturi pasti ispod 5 °C. I to nije sve. Senzor će također otkriti jesu li otvoreni prozori u prostoriji te će u tom slučaju isključiti uređaj. Zaštita od pregrijavanja i izuzetno štedljivi Eco režim su također na raspolaganju. Prilikom korištenja timera, konvekcijska grijalica se uključuje i isključuje u minutu točno, u skladu s postavkama i može se programirati posebno za svaki dan u tjednu. Zahvaljujući IP24 zaštiti protiv prskanja vode, uređaj Norderney može biti postavljen i u vlažnim prostorijama, poput kuhinje ili kupaonice. Postavljanje je također vrlo fleksibilno. Moguća je, naime, montaža na zid ili postavljanje kao samostojeći uređaj – montažni materijal, uključujući noge su uključene u sadržaj paketa. Svim postavkama je moguće upravljati izravno putem zaslona osjetljivog na dodir. Ugrađeni LCD zaslon pregledno prikazuje informacije o odabranim funkcijama i prikazuje sobnu temperaturu. Elegantna crna prednja ploča od 5 mm stakla udahnjuje svakoj prostoriji poseban šarm. Grijalica Klarstein Norderney pouzdano vodi brigu o toplini vašeg doma tijekom cijelog tjedna – bez obzira na vanjsku hladnoću. Napomena: Uređaj je predviđen za uporabu u dobro izoliranim sobama ili za povremenu uporabu.

 • Ugodna toplina: Snaga 500/1000 W za temperaturu od 15 do 35 ° C u prostorijama do 20 m²
 • Grijač od nehrđajućeg čelika: brzo zagrijavanje, bez mirisa, bez emitiranja svjetla, dugi vijek trajanja
 • Integrirana kontrola: zaslon osjetljiv na dodir i LCD zaslon na prednjoj ploči
 • Inteligentni termostat: senzor temperature, zaštitom od pregrijavanja, senzor mraza i otvorenih prozora
 • Fleksibilna instalacija: Prikladno za montažu na zid ili kao samostojeći uređaj, uključujući noge i montažni materijal
 • Luksuz: sjajna crna staklena ploča debljine 5 mm

DIMENZIJE:

SADRŽAJ POŠILJKE:

 • 1 x grijalica
 • 2 x stalak
 • 1 x montažni materijal (4 x držač, 6 x ključ + vijak)
 • Njemačka uputstva za uporabu (ostali jezici: engleski)

Očekivani rok isporuke: 5 – 12 radnih dana
Napominjemo da ponekad zbog broja paketa i ograničenja veličine u dostavnim vozilima, paketi mogu doći u više različitih termina.

Proizvođač

Očekivani rok isporuke

Možda će vam se također svidjeti…

Back to Top
Iskoristite 3,00 € popusta!
Upiši se na ALCATRAZ.hr Newsletter i primi kupon kod u vrijednosti 3,00 €. Kupon kod ćeš primiti nakon potvrde upisa.

* uz minimalnu potrošnju od 80,00 €

* kupon vrijedi 30 dana

Ne propustite naše promocije!

  POŠALJI