Rasprodano
Navlaka Španjolska Zastava za Bočni Retrovizor (2 Kom.) 105,57 kn uključen PDV
Prenosivi Ventilator 34,51 kn109,82 kn uključen PDV

Klupa za Trbušnjake ABDO Trainer Twist s Rastezljivim Trakama

Nije raspoloživo

Šifra:BBG1000107

465,46 kn uključen PDV

Nema na zalihi

Usporedi

Odsada ćete zahvaljujući ovoj klupi za trbušnjake ABDO Trainer Twist moći imati čvršće i privlačnije trbušne mišiće sa samo 5 minuta vježbanja na dan. Sjedalica ove klupe za trbušnjake ABDO Trainer Twist može se pomicati lijevo-desno što vam omogućava potpunu pokretljivost dok vježbate trbušne mišiće.

Klupa za trbušnjake ABDO Trainer Twist vrlo se lako koristi. Ako se znate njihati u stolcu za njihanje, onda ćete znati koristiti ovu klupu za trbušnjake ABDO Trainer Twist kako biste ojačali srednji dio trbuha i smanjili njegov opseg. Jednostavno otpustite polugicu za micanje sjedalice i moći ćete se okretati i tako raditi na kosim trbušnim mišićima. Recite zbogom masnim naslagama! Klupa za trbušnjake ABDO Trainer Twist pruža vam mogućnost sveobuhvatnog treninga. Tajna je u tehnologiji učinkovitog vježbanja kojom se odlikuje ovaj uređaj. Klupa za trbušnjake ABDO Trainer Twist pruža vam otpor pri spuštanju i dizanju. Dvostruko djelovanje u upola manje vremena!

Osim toga uz ovu klupu za trbušnjake ABDO Trainer Twist ne morate naprezati vrat ili leđa kako biste imali savršene trbušne mišiće. Stražnji potpornji za glavu i vrat jamče vam minimalno naprezanje dok se njišete. U paket su uključene i dvije rastezljive trake za prsa.

Sadržaj:

  • Klupa za trbušnjake ABDO Trainer Twist
  • Upute za sastavljanje
  • Rastezljive trake / Gornje elastične trake
  • Nije uključeno: DVD i vodič za prehranu

Težina6.97 kg
Dimenzije67 × 17 × 34 cm
Dostava

Back to Top
Iskoristite 20 Kn popusta!
Upiši se na ALCATRAZ.hr Newsletter i primi kupon kod u vrijednosti 20 Kn. Kupon kod ćeš primiti nakon potvrde upisa.

* uz minimalnu potrošnju od 600 kn

* kupon vrijedi 30 dana

Ne propustite naše promocije!

    POŠALJI