Nadmadrac 160 x 200 cm od hladne pjene jajastog profila 6 cm 942,40 kn uključen PDV
Nadmadrac 160 x 200 cm od gel-pjene 7 cm 1.422,40 kn uključen PDV

Nadmadrac 90 x 200 cm od visco memorijske pjene 6 cm

Na zalihi

Šifra:XL282776

782,40 kn uključen PDV

Na zalihi

Usporedi

Uživajte u dobrom spavanju noću na našem izuzetno mekom nadmadracu! Ovaj nadmadrac, debljine otprilike 6 cm, izuzetno je mekan i udoban.

1. Tehnologija visco pjene

Napravljen od visco memorijske pjene, ovaj nadmadrac ima otvorene ćelije i prozračan je, što stvara uravnoteženo okruženje za spavanje i sprječava stvaranje plijesni i nakupljanje grinja iz kućne prašine. Stoga je idealan za osobe koje pate od alergija. Visco pjenu, koja se također zove memorijska pjena, izvorno je razvila NASA. Može se prilagoditi vašem tijelu na temelju topline i težine. Kad tjelesna temperatura zagrije materijal, omekšat će i prilagoditi se vašem obrisu pod pritiskom tjelesne težine.

2. Olakšavanje pritiska

Nadmadrac može smanjiti opterećenje na ključne točke tijela prilagođavajući se i omogućujući da se vaše opterećene kosti i zglobovi, naročito u području kralježnice i vrata, mogu dovoljno oporaviti preko noći. Ova podloga može se uskladiti s obrisima vašeg tijela za skladno iskustvo spavanja. Memorijska pjena osigurava da dijelovi vašeg tijela moraju potonuti malo dublje, ali u isto vrijeme imaju dobru potporu. To dovodi do boljeg poravnanja kralježnice i većeg popuštanja pritiska u cijelom tijelu.

3. Udobnost u svakom području

Naš nadmadrac, koji se razlikuje od uobičajenog madraca s ograničenim zonama udobnosti, pruža čitavu površinu za ležanje, od kuta do ruba. Zbog toga ne morate često i nesvjesno mijenjati položaj za spavanje tijekom noći. Uz to, više neće biti buke kad se pomaknete na madracu.

4. Jednostavan za čišćenje

Na madracu se s vremenom nakupi puno znoja i drugih nečistoća, ali zahvaljujući praktičnom patentnom zatvaraču sa svih strana, periva navlaka može se lako skinuti, zbog čega se nadmadrac lako čisti. Preporučujemo vam da redovito provjetravate nadmadrac kako biste mu produžili vijek trajanja.

 • Boja: Bijela i plava
 • Materijal: Visco memorijska pjena D30
 • Materijal presvlake: 100 % poliester
 • Ukupne dimenzije: 90 x 200 x 6 cm (D x Š x Deb.)
 • Debljina pjene: 4 cm
 • Debljina pjene gornjeg sloja: 1 cm
 • Debljina pjene donjeg sloja: 1 cm
 • Periva navlaka
 • Patentni zatvarač sa svih strana
Težina3.64 kg
Dostava

Boja

Dimenzije

Broj paketa proizvoda

Back to Top
Iskoristite 20 Kn popusta!
Upiši se na ALCATRAZ.hr Newsletter i primi kupon kod u vrijednosti 20 Kn. Kupon kod ćeš primiti nakon potvrde upisa.

* uz minimalnu potrošnju od 600 kn

Ne propustite naše promocije!

  POŠALJI