80-Dijelni set PDR za bezbojni popravak udubljenja nehrđajući čelik 1.838,40 kn uključen PDV
Stolić za Kavu s Okruglom Staklenom Pločom Visokog Sjaja Bijeli 830,40 kn uključen PDV

Rolo smeđe zavjese sa zebrastim linijama 140 x 175 cm

Na zalihi

Šifra:XL240225

398,40 kn uključen PDV

Na zalihi

Usporedi

Ova elegantna rolo zavjesa je pametan izbor za moderne kuće, a može biti stilska alternativa za tradicionalne ili vertikalne trakaste zavjese. Ova rolo zavjesa ima dvije izmjenične paralele linije od transparentne i matirane tkanine. Jednostavno podešavanjem položaja zavjese možete uskladiti linije zavjesa na taj način da ćete stvoriti jedinstveni efekt filtriranja svjetla, koji je pogodan za bilo koji suvremeni životni prostor. Rolo zavjesa je izrađena od 100% poliestera. U kompletu dolazi s bijelim lancem za povlačenje koji jednostavno montirate i rukovate. Širina gornje trake s uključenim priborom će biti s 3 cm uža od širine zavjese. Isporuka uključuje 1 x 140 cm aluminijska traka s 137 x 175 tkanine sa zebrastim linijama, 1 x 140 donija traka, 2 x kuke za vješanje, 2 x nosača, 1 x držač lanac, 2 x brtve, 1 x lopta lanac.

UPOZORENJE: Mala djeca se mogu udaviti petljama u povlačnim užetima, lancima, trakama i unutarnjim kabelima koji upravljaju proizvodom. Da biste izbjegli gušenja i zaplete, držite kabele izvan dohvata male djece. Može se desiti da se užad omotaju oko djetetovog vrata. Premjestite krevete, krevetce i namještaj dalje od zavjesa za prozor. Nemojte spajati kabele. Provjerite da se kabeli ne okreću i ne stvaraju petlju.

  • Dimenzije rolo zavjese: 140 x 175 cm (Napomena: Širina u daljnjem tekstu je širina gornje trake, tkanina je 3 cm uža od gornje trake)
  • Boja rolo zavjese: smeđa
  • Materijal tkanine: 100% poliester
  • Promjer metalne osovine: 18 mm
  • Dužina lanca: 2 m
  • Boja lanca: bijela
  • Tkanina : Poliester: 100%
Težina1.6 kg
Dostava

Boja

Dimenzije

Broj paketa proizvoda

Back to Top
Iskoristite 20 Kn popusta!
Upiši se na ALCATRAZ.hr Newsletter i primi kupon kod u vrijednosti 20 Kn. Kupon kod ćeš primiti nakon potvrde upisa.

* uz minimalnu potrošnju od 600 kn

* kupon vrijedi 30 dana

Ne propustite naše promocije!

    POŠALJI