Rasprodano
Klupa s presvlakom od umjetne kože 160 x 40,5 x 50,5 cm 926,40 kn uključen PDV
2-dijelni set stolića za kavu od masivnog drva šišama 60x35 cm 1.086,40 kn uključen PDV

Stolić za kavu od masivnog obnovljenog drva 100 x 60 x 35 cm

Nije raspoloživo

Šifra:XL245918

1.662,40 kn uključen PDV

Nema na zalihi

Usporedi

Ovaj stolić za kavu od masivnog obnovljenog drva bit će ukrasan, kao i praktičan dodatak vašem uređenju. Može se upotrebljavati i kao kutni ili bočni stolić.

Stolić je napravljen od masivnog obnovljenog drva koje potječe od greda, podova i potpornih greda iz starih kuća koje su se rušile i može se sastojati od različitih vrsta drva, kao što su šišam (ružino drvo), bor, tik, bukva, hrast, cedar, mango, bagrem itd. To znači da obnovljeno drvo zadržava svojstva tih raznih vrsta drva. Obnovljeno drvo već je odležano, istrošeno vremenom i osušeno, tako da se ne skuplja ili savija. Prekrasni godovi drva čine svaki komad namještaja jedinstvenim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Znakovi habanja i vidljiva struktura godova ukazuju na bogatu povijest drva i daju stoliću topao i autentičan izgled. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da je riječ o poliranju, bojenju ili lakiranju. Stolić ima čvrstu površinu, na koju možete postaviti ukrasne predmete poput košara s voćem ili vaza. Dizajniran s dovoljno prostora za pohranu, ovaj kutni stolić čuva vaše časopise, knjige, DVD-ove i multimedijske uređaje dobro organiziranima i na dohvat ruke. Njegove čelične noge također pridonose čvrstoći i zapanjujućem industrijskom stilu. Sastavljanje je jednostavno.

Važna napomena: Boje i godovi mogu varirati od komada do komada, što čini svaki od naših stolića za kavu jedinstvenim; primjerci se dostavljaju slučajnim odabirom.

  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo + čelične noge
  • Dimenzije : 100 x 60 x 35 cm (D x Š x V)
  • Prekrasne intarzije na prednjoj strani ladica
  • S 1 odjeljkom i 2 ladice
  • Polirano, obojeno i lakirano
  • Jednostavno sastavljanje
Težina26.3 kg
Dostava

Boja

Dimenzije

Broj paketa proizvoda

Back to Top
Iskoristite 20 Kn popusta!
Upiši se na ALCATRAZ.hr Newsletter i primi kupon kod u vrijednosti 20 Kn. Kupon kod ćeš primiti nakon potvrde upisa.

* uz minimalnu potrošnju od 600 kn

* kupon vrijedi 30 dana

Ne propustite naše promocije!

    POŠALJI