Neseser Fluorescentan 144477 31,45 kn
Digitalni Toplomjer sa Savitljivim Vrhom TopCom 71,57 kn

Sun UVA Losion za Tamnjenje bez SPF-a 200ml

Na zalihi

Šifra:BBF0520249

87,04 kn

Na zalihi

Usporedi

Sun UVA Losion za Tamnjenje emulzija je za tamnjenje bez SPF-a koja aktivira melanin. Losion za tamnjenje Sun UVA je emulzija bez ulja za ubrzano tamnjenje jer aktivira melanin. Losion za tamnjenje Sun UVA sadržava akceleratore tamnjenja te su rezultati vidljivi već nakon prvog nanošenja. Losion za tamnjenje Sun UVA idealan je za osunčanu kožu, kao i za normalnu i osjetljivu kožu čim se melanociti epiderme aktiviraju, a crvenilo kože nestane. Dermatološki ispitan kozmetički proizvod za vanjsku uporabu (nije ispitivan na životinjama). Sun Losion za tamnjenje Sun UVA ne sadržava mineralna ulja ni parabene.

Preporuke: ne izlažite se suncu tijekom duljeg vremenskog razdoblja, čak i kada koristite sredstva za zaštitu od sunca. Bebe i malu djecu ne izlažite izravnom sunčevom svjetlu. Pretjerano izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu opasnost za zdravlje. Nanesite losion za tamnjenje Sun UVA prije izlaganja suncu. Kako bi zaštita bila djelotvorna, često nanosite proizvod, osobito nakon znojenja, kupanja ili brisanja.

Način uporabe: protresite prije uporabe. Nanesite losion za tamnjenje Sun UVA nježno utrljavajući dok se potpuno ne upije.

Težina 0.234 kg
Dimenzije 4.5 × 4.5 × 19 cm
Dostava

Back to Top