Vrtne garniture za dvorište iz snova!

Vrtne garniture pretvaraju vrt, terasu ili balkon u produžetak doma. Uz suncobrane i nadstrešnice postaju produžetak blagovaonice, dnevnog boravka, ureda ali i dječje sobe. Toplo vrijeme doziva nas na boravak vani i uz prave komade namještaja sigurni smo da ćete uživati.

Nemate dovoljno mjesta za sjedenje u vrtu? Uvijek donosite stolicu više iz blagovaonice kada vam netko dođe i mučite se s laptopom i radnim materijalima te domaćom zadaćom vaše djece? Uz pravu vrtnu garnituru imat ćete dovoljno mjesta za sjedenje kao i prostor za odlaganje svega potrebnog za ugodan boravak na otvorenom. U našoj ponudi možete pronaći male setove koji se sastoje od dvije stolice i stola do velikih setova od deset ili više dijelova.

U našoj ponudi potražite inspiraciju za uređenje vlastite oaze s našim vrtnim garniturama!

Prednosti korištenja kutnih vrtnih garnitura

Prostor – vrtne garniture mogu biti u obliku klasičnih kutnih garnitura za interijere. Kada ih postavite one zauzimaju manje prostora od stolica, taburea ili fotelja. Prostor čine udobnim i lako dostupnim. Teško je posložiti veliki broj pojedinačnih sjedalica tako da svi mogu dohvatiti stol.

Pristupačnost – kada sjedite na garnituri s bilo kojeg mjesta možete jednostavno nešto odložiti na stol ili ga koristiti kao radni stol. Zbog svog oblika kutne garniture omogućuju nam jednostavan pristup, one same po sebi odvajaju prostor i čine ga ugodnim i pristupačnim.

Prednosti malih vrtnih garnitura u prostoru

Jednostavnost – u našoj ponudi možete pronaći setove koji će odgovarati svakom malom prostoru. Manji vrtni setovi idealan su dodatak za manje obitelji ili male dvorišne prostore te balkone. Odaberite set koji će vam odgovarati prema broju sjedaćih mjesta i prostoru. Na male balkone može stati vrtna garnitura s dvije stolice i stolom ili manjom vrtnom klupom uz koju možete postaviti tabure ili pomoćni stolić.

Dizajnerske mogućnosti – mali prostori zahtijevaju pažljiv odabir. Ovisno o vašim željama možete odabrati masivni drveni namještaj koji će popuniti prostor ili prozračne komade od bambusa koji će se savršeno uklopiti u mali prostor i učiniti ga otvorenim i opuštajućim.

Vrtne garniture u Alcatraz web shop ponudi za velike i male prostore!

Vrtne garniture za blagovanje

Ako uređujete prostor uz bazen ili terasu u svom apartmanu ili hotelu odaberite vrtnu garnituru koja će svojim dimenzijama odgovarati prostoru. Ako birate sjedaću garnituru koja će se koristiti za blagovanje postavite ju u centralni dio prostora. Pritom pazeći da ostavite pola metra do metar slobodnog prostora oko namještaja. Tako će se prostor činiti prostranim.

Vrtne garniture za odmor i uživanje

Uređujete li prostor uz bazen ili prostor koji je predviđen za odmor te želite vrtnu garnituru kutnog oblika izmjerite bočne strane prostora i postavite ju uz njih. Garnitura će biti otvorena prema ostatku prostora i učiniti ga većim i lako dostupnim. Ako želite garnituru s ležaljkama izmjerite koliko vam ih stane. Tako da između njih bude barem pola metra do metar prostora kako ne bi bila gužva.

Prednosti Alcatraz web shop kupovine:

• široka ponuda dizajnerskih smjerova
• raspoloživost svih dimenzija
• kvalitetni materijali
• široka paleta vrsta vanjskog namještaja

Pogledajte našu ponudu vrtnog namještaja i uredite svoju terasu ili vrt novim namještajem kako bi dočekali prve sunčane dane na najljepšoj lokaciji vašeg dvorišta!