Rasprodano
Ručno izrezbareni TV ormarić od obnovljenog drva 120x30x40 cm 1.822,40 kn uključen PDV
Stolići za kavu od masivnog obnovljenog drva 2 kom 974,40 kn uključen PDV

Izrezbarena komoda od masivnog obnovljenog drva 60 x 30 x 75 cm

Nije raspoloživo

Šifra:XL247910

1.646,40 kn uključen PDV

Nema na zalihi

Usporedi

Unesite luksuz dizajna nadahnutog sredinom prošlog stoljeća u svoj interijer pomoću naše elegantne komode od masivnog obnovljenog drva!

Ovaj šareni bočni ormarić s antiknim ručno izrezbarenim uzorkom napravljen je od masivnog obnovljenog drva dobivenog od greda, podova i potpornih greda iz starih zgrada koje su se rušile i može se sastojati od različitih vrsta drva poput šišama (palisandrovine), bora, tikovine, bukve, hrasta, cedra, drva manga, bagrema itd. To znači da obnovljeno drvo zadržava karakteristike tih različitih vrsta drva. Obnovljeno drvo već je ostarjelo, istrošeno vremenom i osušeno, tako da se ne skuplja i ne savija. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o bojenju, poliranju ili lakiranju. Izvrsna izrada i otmjeni drveni godovi čine svaki komad namještaja prepoznatljivim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Uz to, ovaj starinski bočni ormarić ima 2 vrata, što nudi idealno rješenje za držanje manjih predmeta organiziranima i na dohvat ruke. Ormarić za pohranu jednostavno se sastavlja.

Važna napomena: Boje i drveni godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaku našu komodu jedinstvenom; isporuka je nasumična.

  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo
  • Dimenzije: 60 x 30 x 75 cm (Š x D x V)
  • 2 vrata s ručno izrezbarenim uzorkom
  • Obojeno, polirano i lakirano
  • UPOZORENJE: Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod mora se upotrebljavati s uključenim priborom za montiranje na zid
Težina22 kg
Dostava

Boja

Broj paketa proizvoda

Back to Top
Iskoristite 20 Kn popusta!
Upiši se na ALCATRAZ.hr Newsletter i primi kupon kod u vrijednosti 20 Kn. Kupon kod ćeš primiti nakon potvrde upisa.

* uz minimalnu potrošnju od 600 kn

* kupon vrijedi 30 dana

Ne propustite naše promocije!

    POŠALJI