Madrac sa 7 zona 100 x 200 cm s džepičastim oprugama 20 cm H2 1.587,10 kn uključen PDV
Naslonjač od prave kože crni 1.632,16 kn uključen PDV

Madrac sa 7 zona 80 x 200 cm s džepičastim oprugama 20 cm H3

Na zalihi

Šifra:XL282815

1.136,54 kn uključen PDV

Na zalihi

Usporedi

Jeste li umorni od svog starog istrošenog madraca i tražite bolji noćni odmor?Uživajte u dobrom snu noću na našem madracu sa 7 zona i džepičastim oprugama, tvrdoće H3! Ovaj madrac, približne debljine 20 cm, nudi vam miran san, ali i čuva zdravlje vaše kralježnice.

1. Tehnologija s džepičastim oprugama sa 7 zona

Madrac s džepičastim oprugama sadrži pojedinačne opruge uvučene u vlastite džepove materijala i punjenja kako bi pružile potporu cijelom tijelu i spriječile da se zajedno kotrljaju. Madrac sa 7 zona ima 7 različitih dijelova koji imaju različite razine potpore kako bi se poboljšalo poravnanje kralježnice. Stoga madrac sa 7 zona pruža neusporedivu podršku cijelom tijelu, uz meku potporu za ramena te čvrstu potporu za bokove i donji dio leđa, što vam osigurava zdraviji san.

2. Olakšavanje pritiska

Madrac može smanjiti pritisak na tijelo, omogućujući vašim opterećenim kostima i zglobovima, naročito kralježnici i vratu, da se tijekom noći dovoljno oporave. Madrac se može precizno prilagoditi obrisu vašeg tijela za harmonično iskustvo spavanja.

3. Udobnost u svakom području

Naš madrac, koji se razlikuje od uobičajenog madraca s ograničenim zonama udobnosti, pruža čitavu površinu za ležanje, od kuta do ruba. Zbog toga ne morate često i nesvjesno mijenjati položaj za spavanje tijekom noći. Uz to, više neće biti buke kad se pomaknete na madracu.

4. Jednostavan za čišćenje

Na madracu se s vremenom nakupi puno znoja i drugih nečistoća, ali zahvaljujući praktičnom djeljivom patentnom zatvaraču s četiriju strana, periva navlaka može se lako skinuti, zbog čega se madrac lako čisti. Preporučujemo vam da redovito provjetravate madrac kako biste mu produžili vijek trajanja.

  • Boja: Bijela
  • Materijal: Pjena s džepičastim oprugama + PU pjena D25
  • Materijal presvlake: 100 % poliester
  • Ukupne dimenzije: 80 x 200 x 20 cm (D x Š x Deb.)
  • Debljina pjene: 20 cm
  • S 240 opruga po m²
  • S tvrdoćom H3
  • S perivim navlakama
  • S djeljivim patentnim zatvaračem na 4 strane
Težina13.78 kg
Očekivani rok isporuke

Boja

Dimenzije

Broj paketa proizvoda

Back to Top