Odaberite krevet u našoj ponudi

Krevet je najvažniji element u spavaćoj sobi. O kvaliteti kreveta ovisit će vaše zdravlje, san i raspoloženje. Želite li se dobro naspavati i odabrati krevet koji će odgovarati uređenju prostorije obratite pažnju na nekoliko jednostavnih detalja. U nastavku pročitajte kako odabrati idealan krevet iz naše ponude!

Tipovi kreveta
Odabir kreveta uvelike će ovisiti o tome za koga je namijenjen. Birate li krevetić za dječju sobu, novu sobu za teenagera ili spavaću sobu za par morat ćete obratiti pažnju na različite elemente. Dimenzije i praktičnost, skladišni prostor te dizajn su pitanja na koja morate odgovoriti prije odabira novog kreveta kako bi odabrali model koji će u potpunosti odgovarati svim vašim potrebama.

Dimenzije kreveta

Dječji i jednostruki krevet
Dječji i jednostruki kreveti su istih dimenzija, izuzmemo li dječje krevetiće i kolijevke čiji madraci ne prelaze dužinu od 140 cm. Dimenzije za ovaj tip kreveta su 80/90 cm x 190/200 cm. To su standardne dimenzije madraca za krevete ovog tipa te najčešći modeli na tržištu. Svojim dimenzijama su idealni za jednu osobu te pružaju dovoljno prostora za ugodan odmor i san.

Bračni krevet
Krevete za parove možete pronaći u nekoliko standardnih dimenzija popularno nazvanih: Double (dimenzije madraca 140×190 cm), King (dimenzije madraca 150×200 cm) te Super King (dimenzije madraca 180×200 cm). Ovisno o željama i potrebama te veličini prostorije odaberite krevet koji će odgovarati vašim potrebama.

Idealan krevet pronađite u ALCATRAZ.hr webshopu!

Funkcionalnost

Složivi krevet
Tražite li krevet koji će vam omogućiti jednostavno sklapanje i pohranu kada ga ne koristite odaberite jedan od modela složivih kreveta. Čvrsta konstrukcija od drveta ili metala te ugodna podnica osiguravaju kvalitetan san. Ovaj tip ležaja jednostavno postavite kada vam je potreban te ga pohranite kada ga više ne koristite. Idealan je odabir za povremene potrebe.

Krevet sa spremištem
Dodatni spremišni prostori omogućuju pohranu odjeće, obuće, posteljine ali i drugih stvari kao što su igračke u dječjim sobama. Prilikom odabira ležaja sa spremišnim prostorom obratite pažnju na prostor oko kreveta kako bi u potpunosti iskoristili spremišni prostor i jednostavno ga koristili.
Podnice, madraci i nadmadraci po odličnim cijenama!

Madraci i nadmadraci

Vrlo je važno da vam se okvir kreveta sviđa, da odgovara uređenju prostorije i vašim željama. No madrac je najvažniji dio kreveta koji je odgovoran za vaš dobar san i zdravlje. U našoj ponudi možete pronaći madrace od kvalitetne memorijske pjene koji će vam omogućiti kvalitetan san. Ovisno o odabiru, madrac možete kupiti posebno ili u setu s krevetom.

Ako svoj pomoćni ležaj, kauč ili fotelju želite učiniti ugodnijom za trenutke odmora odaberite nadmadrac izrađen najmodernijom tehnologijom koji će pretvoriti svaku podlogu u podlogu ugodnu za odmor. Nadmadraci su od kvalitetne pjene koja se prilagođava vašem tijelu i podlozi na kojoj ga koristite.

Podnica je dio kreveta koji ne vidimo, niti obraćamo pažnju na njega. No podnica određuje stabilnost i ugodnost kreveta. Nemojte čekati da vaša stara podnica pukne kako bi ju promijenili. Odaberite podnicu od kvalitetnog materijala koja se neće pomicati dok se okrećete po noći.

Odaberite novi krevet i pogledajte cjelokupnu ponudu namještaja na našem web shopu kako bi vaša spavaća soba postala kao iz snova u svega nekoliko jednostavnih klikova!