Kupaona i kupaonska ogledala sa ugrađenom LED rasvjetom po najboljim cijenama na tržištu! Učinite kupaonu svojom oazom wellnessa i opuštanja!

Kvalitetna rasvjeta u domu osim što poboljšava izgled interijera omogućava i normalno funkcioniranje. Kupaona i kupaonska ogledala sa LED rasvjetom imaju višestruki učinak na svakodnevne navike i stvaraju atraktivan izgled u prostoru. LED rasvjetna tijela su štedljiva i sigurna te u prostoru izgledaju atraktivno. Želite li kupaonski prostor učiniti još ugodnijim i bolje osvijetljenim pogledajte našu ponudu LED rasvjetnih ogledala!

Ogledala s LED rasvjetom su atraktivna i funkcionalna, ogledalo je jedan od najvažnijih elemenata kupaonice koji mora biti postavljen na pravoj visini, pravilno osvijetljen te u veličini koja odgovara prostoru. Pravokutno ili kvadratno ogledalo odgovarat će svakom prostoru koji želite osvježiti. Želite li unijeti dašak modernog, odaberite okruglo ogledalo koje će prostor učiniti većim i prostranijim.

Pravokutna LED ogledala

Pravokutno LED ogledalo s malim LED rasvjetnim tijelima će izgledati profinjeno u prostoru, učinit će prostor elegantnim. Klasični oblici ogledala učinit će kupaonski prostor prostranijim i većim. Odabirom ogledala koje izgleda kao da je uokvireno LED rasvjetnom trakom stvorit će se dojam velike površine umivaonskog ormarića i savršeno će se osvijetliti svi elementi koji se na njemu nalaze.

LED ogledala po najboljim cijenama na tržištu!

Okrugla LED ogledala

Okrugla LED ogledala s velikim LED žaruljama učinit će prostor modernim, posebno ako se postave u interijer u kojem je zid na koje se postavlja ogledalo u nekoj jarkoj boji. Okruglo ogledalo koje je osvijetljeno idealan je dodatak za svaki makeup kutak. Želite li savršenu rasvjetu za šminkanje i snimanje videa, ogledalo s LED rasvjetnom je najbolji odabir. Idealnim osvjetljenjem pruža vam najbolju podlogu za nanošenje šminke.

Posjetite kategoriju Kupaona i kupaonska ogledala i odaberite LED kupaonsko ogledalo po najboljim cijenama na tržištu!

Prednosti LED kupaonskih ogledala:

Sigurnost – LED rasvjetna ogledala pružaju vam optimalan izvor dodatne svjetlosti koji dobivate na potpuno siguran način. LED rasvjeta koja je ugrađena u ogledala koja imamo u ponudi je prilagođena kupaonskim prostorima. Stupanj zaštite koju imaju ugrađena LED svjetla u ogledalima je prilagođen vlažnim prostorima i prostorima u kojima je povećana koncentracija vlage. Osim toga LED diode ne proizvode toplinu te se ogledalo s rasvjetom neće zagrijavati. Nema opasnosti ako dodirnete ogledalo!

Ušteda – LED rasvjetna tijela koriste naprednu tehnologiju koja omogućuje značajne uštede i dulji vijek trajanja. Vijek trajanja LED rasvjete je u prosjeku 50 000 do 100 000 radnih sati, te za pravilan rad trebaju 75% manje električne energije. Želite li svoj dom učiniti energetski učinkovitim i omogućiti si jednostavno obavljanje svakodnevnih navika kao što su šminkanje i brijanje ugradite kupaonsko LED ogledalo.

Učinkovitost – LED kupaonska ogledala omogućuju visoko kvalitetnu svjetlost koja omogućava šminkanje i njegu bez stvaranja sjene koja može biti problem osobama sa slabijim vidom. Kupaonski prostori često nisu dovoljno osvijetljeni i za šminkanje ili druge aktivnosti trebate dodatan izvor svjetlosti. Osim rasvjete ugrađene u ogledalo, ogledala mogu imati ormarić za pohranu, prikazivač vremena ili neki drugi funkcionalni dodatak.

Odaberite LED kupaonsko ogledalo koje će odgovarati vašem domu po dimenzijama i obliku. Dodatna LED rasvjeta u atraktivnom ogledalu je savršen dodatak svakom domu!

Posjetite: Kupaona i kupaonska ogledala